Workshops schilderen met acryl

voor bedrijven, groepen en particulieren
 

1 Dagworkshops schilderen met acryl voor particulieren

Af en toe worden er losse dagworkshops georganiseerd, op zaterdagen van 11:00 tot 15:30 uur.
Prijs: € 75, inclusief materiaal, koffie, thee en lunch, exclusief doek en/of canvasboard, en eventueel, modelkosten.
De workshops worden gegeven op lokatie, of in het grote atelier in de Concordiastraat in Utrecht, dat een eigen parkeerterrein heeft en ook goed bereikbaar is met openbaar vervoer. De workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Er wordt gestart vanaf aanmelding van groepen van 4 of meer personen, waar anderen individueel bij kunnen aansluiten. Als je een datum en een minimum aantal van 4 deelnemers hebt, stuur dan een mail naar info@anneke-kerkhof.com, liefs 3 weken van tevoren. Daarna komt de datum op de website en kan iedereen zich online inschrijven en aansluiten bij de eerste groep. Voor een exclusieve workshop voor een groep, moeten er minimaal 7 personen deelnemen.

2 Workshops voor groepen

Bijvoorbeeld:

3 Workshops voor bedrijven

Thema in overleg, bijvoorbeeld:

 

De richtprijs van een workshop van 2,5 uur is € 32,50 p.p. Dit is inclusief gebruik van materiaal, uitgezonderd schildersdoek. (de prijs van een doek is afhankelijk van de maat). Er wordt uitgegaan van een minimum van 7 deelnemers.
In overleg kan de workshop korter of langer duren, of worden uitgebreid met een lunch,  high tea of een feestelijke afsluiting met een glas wijn.  De schilderworkshop wordt op lokatie gegeven of in het grote atelier van Anneke Kerkhof in Utrecht. (gratis parkeergelegenheid)

Voor grote groepen en speciale projecten is de prijs in overleg en afhankelijk van het programma. Er zijn diverse kortingen of aanvullingen mogelijk.

Info en aanvragen:
tel. 030-2512605 of 06-50250131
e-mail: info@anneke-kerkhof.com